top of page

29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum: 05 Mayıs Ayın ve Haftanın olumsuz günlerinden!


29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum
29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum

05 Mayıs ayın ve haftanın en düşük katsayılı günlerindendir. 01, 03 ve 05 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir. 23 Nisanda -2 seviyelerine kadar düşen Akrep burcunun yöneticisi Plüton 05 Mayısda +4 katsayısında kadar çıkacaktır. Ancak Plütonun katsayı yükseltmesi Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarına vereceği olumsuz etkinin önüne geçmemektedir. 05 Mayısda Akrep burçlarının içsel enerjileri yükselse de dışardan gelebilecek Plütonik etkilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. (Astroloji haftalık yorum)


Özellikle 05 Mayısda Natal Marsı Koç, Terazi olanlar Plütondan olumlu etkiler alırken Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları Plütondan olumsuz etkiler almaya devam edebilirler. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye ise Plütondan askeri açıdan olumlu etkiler alırken ülke içinde bazı huzur kaçırıcı olaylar olabilir. Örneğin 05 Mayısda Kova burcu Yunanistan ile Akrep burcu Türkiye arasında Plütonik çatışmalar yaşanabilir. Ancak Koç burcu NATO ile Natal Marsı Terazi Türkiye'nin birlikte ortak Plütonik çalışmaları da olabilir.


İşte Hafta boyu en çok konuşulacak transitler:


29 Nisan Venüs (-2),

30 Nisan Mars ve Neptün (+5),

04 Mayıs Ay (+5),

05 Mayıs Plüto (+4)


Transitleri en çok konuşulacak transitlerdir.


29 Nisan Venüs (-2) Dikkat!

(Astroloji haftalık yorum)


23 Nisanda -3 katsayısında olan Venüs 29 Nisanda -2 katsayısıyla yeni haftaya başlayacaktır. Ancak Venüs 30 Nisanda Koç burcundan Boğa burcuna geçerek katsayısını yükseltecektir. Venüsün katsayısını yükseltmesi Boğa ve Terazi burçlarına içsel bir huzur getirebilir. Natal Marsı Boğa, Terazi olanlara ise paylaşımcı ve uyumlu olmayı öğretebilir.


Hafta boyu ve bilhassa 29 Nisanda Natal Güneşi Aslan, Kova olanlar Tr (Transit) Venüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumsuz etkiler alabilirler. 29 Nisanda Venüs para evlerine (2.ev, 8.ev) geliyorsa para konularına dikkat etmeleri gerekebilir. 29 Nisanda Venüs sağlık (1.ev, 6.ev) evlerine geliyorsa sağlıkla ilgili konulara çok para gidebilir yada sağlık konularında bazı ihmaller olabilir.


29 Nisanda Natal Güneşi Kova Marsı Aslan Zelenski Venüs hangi evindeyse o konularda çok para harcayabilir yada maddi bir kayıp yaşayabilir. Terazi burcu Rusya başkanı Putin ise (Yükselen Başak) 9.ev ve 8.ev Tr Venüs yüzünden uluslar arası hukuk ve casusluk konularında huzuru kaçabilir. Ama Putin'İn Natal Marsı Yay olduğundan bu konuların üstesinden gelebilir.


Putin gibi Terazi burcu olan Netanyahu da 29 Nisanda Tr Venüsden olumsuz etkiler alabilir. Netanyahu'Nun yükselen burcunu bilemediğimiz için genel olarak Venüsden olumsuz etkiler alabileceğini söyleyebiliriz. 29 Nisanda Netanyahu'nun canını bir takım Venüsyen (sosyal ve siyasi konular) konular sıkabilir.


30 Nisan Mars ve Neptün (+5) Süper!


30 Nisanda Mars ve Neptün Balık burcunda ve +5 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Balık olan İran ve Natal Marsı Yengeç olan İbrahim Reisi Neptün ve Marsdan son derece olumlu etkiler alabilir. Neptün ve Mars yüksek katsayıda olması büyük devlet kurum ve kuruluşlarının, küresel devletlerin, vakıfların, yardım kuruluşlarının bir işbirliği ve atılım içinde olmasına işaret etmektedir. 30 Nisanda Natal Marsı Yay olan Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran ile bir işbirliği içinde olması olasıdır. Bu Putin'in Türkiye'ye bir ziyareti olabilir yada bir telefon görüşmesi olabilir.


Kişisel olarak 30 Nisanda Tr Mars ve Neptünden olumlu etki alanlar Balık burcu hangi evlerine denk geliyorsa o konularda bir atılım ve dayanışma içine girebilirler.Devlet kurumlarında bir işleri varsa o işleriyle ilgili olumlu fırsatlar gelişebilir. Örneğin Natal Marsı İkizler olup Yükselen Aslan (8.ev Balık) olan bir kişi 30 Nisanda devlet kuruluşlarından alacağı bir para varsa alabilir.


04 Mayıs Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak Dikkat!


04 Mayıs Cumartesi günü Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Ay Transitine dikkat etmeli. Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanlar ise 04 Mayısda Tr Aydan son derece olumlu etkiler alabilirler. Özellikle Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar Tr Aydan çeşitli fırsatlar elde edebilirler.


04 Mayısda Terazi burcu Suriye ve/veya Yengeç burcu Irak'da güvenlik ihlalleri ve saldırılar olabilir. Bu durum Natal Marsı Yay olan Putin ile Erdoğan'ın işine yarayabilir. 04 Mayısda Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya arasında da bir güvenlik ihlali olabilir. Koç burcu NATO'nun içinde de Tr Ay yüzünden güvenlik ihlalleri olabilir. Bu durum Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin'in işine yarayabilir.


Kişisel olarak Natal Marsınız İkizler ve Yükselen Aslan ise 04 Mayısda Tr Ay 8.evinizde olup 8.evi sembolize eden ortak paralar konularında verim ve güvenlik verebilir. Bir yerden alacağınız ortak bir para varsa alabilirsiniz.


01, 03, 05 Mayıs Astro Carto Grafide Tr Güneş, Venüs, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Çanakkale**, İstanbul**, Marmara**, Bursa**, Balıkesir**, Manisa**, İzmir**, Turgutlu**, Aydın**, Nazilli**, Denizli**, Marmaris**, Samsun**, Tokat**, Sivas**, Kahramanmaraş**, Osmaniye**, Gaziantep**, Hatay**, Ordu**, Elazığ**), Rodos Adası**, Ege ve Akdeniz açıkları**, İran**, Irak**, Suriye**, Ürdün**, Lübnan**, Suudi Arabistan**, Yemen**, Afganistan, Pakistan, Ermenistan**, Azerbaycan**, Gürcistan**, Çin, Tayland, Tayvan**, Filipinler**, Endonezya**, Avustralya**, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine**, Kuzey Kore**, Güney Kore**, Japonya**, Amerika**, Kanada**, Meksika, Venezuella**, Ekvador, Brezilya**, Paraguay**, Arjantin, Libya**, Mısır**, Sudan**, Fransa**, İngiltere**, Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Moldovya**, Ukrayna**, Rusya**, Belarus**, Polonya, Norveç, Finlandiya**, İsveç


01, 03, 05 Mayısda Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, olumsuz hava şartları ve kazaları, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları artabilir. 21 Nisandan beri Dünyanın büyük bir kısmı olumsuz etki almaya devam ediyor.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Deprem Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Deprem 11 17 7 10 7 13 7


01, 03, 05 Mayıs zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Hava Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Hava 14 23 17 16 9 21 6


05 Mayıs olumsuz hava şartları ve kazaları olası.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Ons Altın Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Altın 6 15 -1 5 -4 8 -7


Ons Altın 30 Nisanda yükselse de 03 ve 05 Mayısda düşebilir. 05 Mayıs Pazar olduğundan 06 Mayısa yansıyabilir.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Ons Gümüş Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Gümüş 18 25 16 18 13 19 8


Ons Gümüş 30 Nisanda yükselebilir.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Brent Petrol Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Petrol 18 26 14 14 9 20 7


Petrol 30 Nisanda diğer günlere göre yükselebilir.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Dolar/TL Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Dolar 14 16 9 11 11 12 4


Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

TL -1 -1 2 4 2 2 4


Fark 15 17 7 7 9 10 0


DolarTL 30 Nisanda yükselebilir.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Bitcoin Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Bitcoin 14 19 12 8 8 11 5


Bitcoin 30 Nisanda diğer günlere göre yükselebilir.


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Euro/Dolar Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Dolar 14 16 9 11 11 12 4


Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Euro 14 17 11 9 9 12 6


Fark 0 1 2 2 2 0 2


*****************************************************************

29 Nisan Haftası Bist100 Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

BiST100 -1 2 4 1 -2 -7 -1


Bist100 01 Mayısda diğer günlere göre yükselse de 03 Mayısda son derece düşebilir.


*****************************************************************

Not: Bazı durumlarda +/-3 Güne kadar kaymalar olabilir. Yatırım Tavsiyesi değildir.


Deprem Katsayıları için Yer altını sembolize eden Akrep burcunun aldığı katsayıların toplamı (+/-) hesaplanmıştır.


Dolar ve Türk Lirasının katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. Doların Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) Türk Lirasının Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.


Bitcoin için 03 Ocak 2009 tarihi kullanılmaktadır. Bitcoinin Natal Güneş ve Marsı Satürn yönetiminde Oğlak ve Natal Venüsü Balık burcunda Neptün yönetimindedir.


Euro için 01 Ocak 2002 tarihi kullanılmaktadır. Euronun Natal Güneşi Oğlak Marsı Balık olup Natal Venüsü Oğlak burcundadır.


BİST100 için 05 Nisan 2013 tarihi kullanılmaktadır. BİST100'ün Natal Güneşi Koç Marsı Koç olup Natal Venüsü Koç burcundadır.


Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25


Natal Gezegenlerin Katsayıları (Coefficients of Natal Planets)

Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.

(From the table below, you can find the coefficients of your Natal Planets (Sun, Moon, Mercury, Venus, Mars, etc.) by adding/subtracting their coefficients.)


29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo1
29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo!

Aşağıdaki tablodan Astrolojik Evlerinizin Katsayılarını bulabilirsiniz.

(You can find the Coefficients of your Astrological Houses from the table below.)


29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo2
29 - 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo2

29 Nisan Haftası boyunca Aslan, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Oğlak burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.


Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder. (Foot Note: Coefficients of Natal Planets should not be confused with Coefficients of Astrological Houses. The Natal Planets symbolize our Own Behaviors, while the Astrological Houses symbolize the Possibilities That Will Happen to Us.)


Yükselen Koç -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 1.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 12.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 12.ev Ay Süper)


Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 12.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 11.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 11.ev Ay Süper)


Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 11.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 10.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 10.ev Ay Süper)


Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 10.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 9.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 9.ev Ay Süper)


Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 9.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 8.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 8.ev Ay Süper)


Yükselen Başak -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 8.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 7.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 7.ev Ay Süper)


Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 7.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 6.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 6.ev Ay Süper)


Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 6.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 5.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 5.ev Ay Süper)


Yükselen Yay -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 5.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 4.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 4.ev Ay Süper)


Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 4.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 3.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 3.ev Ay Süper)


Yükselen Kova -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 3.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 2.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 2.ev Ay Süper)


Yükselen Balık -------------------------------------------------------------------------

(29 Nisan 2.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 1.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 1.ev Ay Süper)



169 görüntüleme0 yorum
bottom of page