top of page

22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 23 Nisan Ayın En Tehlikeli Günü! Dikkat!


22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum
22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum

23 Nisan Türkiye açısından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ama 2024'deki 23 Nisan Dünya açısından Büyük ve Yıkıcı Olaylara gebe olabilir. 23 Nisan haftanın ve ayın en olumsuz ve düşük katsayılı günü olup bugünde Güneş (-3), Ay (-4), Merkür (-2), Venüs (-3), Plüto (-2) son derece düşük katsayıda olacaktır. Hafta boyu ve bilhassa 23 Nisanda Natal Güneşi Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi ve Akrep olanların keyifleri kaçabilir. Natal Marsı Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi ve Akrep olanlar ise hem kendilerini hem de çevrelerini olumsuz etkileyebilirler. Natal Güneş içsel enerjimiz Natal Mars hareket ve davranışlarımızdır. (Astroloji haftalık yorum)


İşte Hafta boyu en çok konuşulacak transitler:


22 Nisan Merkür (-3), Venüs (-3)

23 Nisan Güneş (-3), Ay (-4), Venüs (-3), Plüto (-2),

26 Nisan Mars (+6)


Transitleri en çok konuşulacak transitlerdir.


23 Nisan Güneş, Ay, Venüs, Plüto Dikkat!

(Astroloji haftalık yorum)


Hafta boyu ve bilhassa 23 Nisanda Güneş Transiti -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar olumsuz etkiler alabilir. Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Güneşin olumsuz yüzünden çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Güneşden en olumsuz etkiyi şüphesiz listemizde çift yıldızlı olan Yengeç (ABD) ve Oğlak (Rusya) burçları alabilir. Yengeç burcu ABD ile Oğlak burcu Rusya arasında kıyasıya bir Ego savaşı tavan yapabilir. Rusya'yı yöneten Putin'in Natal Marsı Yay olduğundan Güneşin avantajı astrolojik olarak Putin'de sayılabilir. Yani 22, 23 Nisanda tavan yapacak ego savaşlarından Rusya galip çıkabilir. Amerika ise Güneşin yakıcı etkisiyle olumsuz etkiler alabilir.


22, 23 Nisanda Yengeç burcu Amerika'nın başını yakacak olan Natal Marsı Aslan olan İsrail ve Netanyahu olabilir. Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail'in başında Natal Marsı Aslan olan ve Güneşin yakıcı etkisini sembolize eden Netanyahu vardır. 23 Nisanda Netanyahu hem kendine ve kendi ülkesine hem de Amerika'ya zarar verebilir. 23 Nisanda Akrep burcu Biden'ın Güneşden ve Netanyahu'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. Ayrıca Biden Natal Marsı Aslan olan Ukrayna Başkanı Zelenski'den de olumsuz etkiler alabilir. Zelenski Biden üzerinde baskı yaratabilir.


22, 23 Nisanda Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olan Irak içlerinde de Güneş Transiti yüzünden şiddetli patlamalar ve terör saldırıları olabilir.


Kişisel olarak Güneşden olumsuz etki alanların ve Natal Marsı Aslan olanların yakıcı ego savaşlarından uzak durmaları gerekebilir. Hele Yengeç ve Oğlak burçlarının Güneş hangi evlerindeyse o konularda karşı karşıya gelmemeleri önerilir.


22 Nisan Merkür Dikkat!


22 Nisanda Merkür -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlara çeşitli fırsatlar sunabilir. Merkür düşük katsayıda hacker ve casusluk olaylarına işaret etmektedir. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının Merküryen kişilere (Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak) ve olaylara dikkat etmeleri gerekebilir. Her türlü bilgi, belge ve iletişimde sahtekarıklar, bilgi hırsızlıkları, casusluk ve hacker olayları, iletişim kazaları olasıdır.


22 Nisanda Natal Güneşi Yengeç Marsı İkizler olan Amerika ile Natal Güneşi Oğlak Marsı Yay olan Rusya arasında bir casusluk yada hacker olayı olasıdır. Bu iki devlet birbirlerinin belgelerini çalabilir yada kullanabilir. 22 Nisanda olası Casusluk/Hacker olayında Natal Marsı Yay olan Putin avantajlı durumdadır. Putin elde edeceği olası bilgileri Amerika'nın aleyhine kullanabilir.


22 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan da Putin gibi Güneş ve Merkürden olumlu etkiler alabilir. 22 Nisanda en olumsuz etkiyi Terazi burcu Suriye ile Yengeç burcu Irak alabilir. Suriye ve/veya Irak'da casusluk ve hacker olayları patlak verebilir. 22 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a yapacağı ziyaretten Merkür (bilgi, belge, vs) bazında karlı çıkabilir. Bu arada 22 Nisanda Natal Marsı Aslan olan Netanyahu ile Zelenski de Merkür (bilgi, belge, anlaşma, vs) bazında son derece olumlu fırsatlar elde edebilirler.


23 Nisanda Ay Transiti -4 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanlara çeşitli fırsatlar sunabilir. Örneğin 23 Nisanda Natal Güneşi Kova Marsı Aslan Zelenski'nin hayati tehlikesi olabilir. Çünkü Kova burcu Zelenski düşük katsayılı Ay Transitinden son derece olumsuz etkiler almaktadır. Zelenski'nin Natal Marsı Başak, Balık olanlara dikkat etmesi gerekebilir.


23 Nisanda Natal Marsı Aslan olan Netanyahu ve İsrail'in de güvenlikleri tehlikede olabilir. 23 Nisanda Natal Marsı Balık olan İran ile Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail arasında şiddetli bir savaş olabilir.


23 Nisanda kişisel olarak Aydan olumsuz etki alan grubun içindeyseniz Aslan ve Kova burcu evlerinize dikkat etmelisiniz. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı İkizler olan birinin yükseleni Aslan ise 1.ev olan fiziksel sağlık ile 7.ev olan ikili ilişkiler ve rakiplerine çok dikkat etmesi gerekebilir. Bunun faili 3.evinde (komşular, akrabalar, vs) olan Ay transitidir. Özetle böyle bir haritaya sahip biri 23 Nisanda komşularıyla kavga etmemelidir.


23 Nisanda Venüs Transitinden Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Başak, Balık olanlar çeşitli fırsatlar elde edebilirler. 23 Nisanda Ay Transitiyle birlikte Venüs Transiti de en çok Aslan ve Kova burçlarını olumsuz etkileyebilir. Bu durumdan en çok Ukrayna başkanı Zelenski'nin zararlı çıktığı görülmektedir. Zelenski'nin hem hayati riski vardır hem de maddi açıdan sıkıtıntı içine girebilir. 23 Nisanda Zelenski'nin maddi kaynakları tükenebilir, toprak kaybedebilir.


22 ve 23 Nisanda Boğa ve Terazi burcu ülkelerin içinde protestolar çıkabilir. Örneğin Boğa burcu İsrail'in içinde protestolar artabilir. Terazi burcu Çin de hem kendini hem de başka ülkeleri olumsuz etkileyebilir. Çin özellikle Yengeç burcu Amerika üzerinde baskı kurabilir.


22 ve 23 Nisanda Venüsün -3 katsayısında olması ve en çok Aslan ve Kova burçlarını olumsuz etkilemesi Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve zengin kesimde fakirleşmeyi, Kova burcunu sembolize eden çeşitli grup ve organizasyonlarda, teknolojik konularda yetersizlikleri, bu konulara çok para gitmesini anlatmaktadır. Ayrıca Güneşi sembolize eden Ons Altında da 23 Nisanda dramatik bir düşüşe işaret etmektedir.


23 Nisan Plütona (Nükleer) (-2) Dikkat!


23 Nisanda Plüton Transiti Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanlar çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Terazi burcu Netanyahu ile Putin'in Plüton hangi evlerindeyse o konularda ölümlere ve olumsuz değişimlere dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Marsı Aslan olan Netanyahu Natal Marsı Yay olan Putin'e göre daha dezavantajlı durumdadır. Çünkü Netanyahu'Nun Natal Marsının katsayısı Tr Güneş ile son derece düşecektir ve Plütona açık hale gelecektir. 23 Nisanda Netanyahu'nun hayati tehlikesi olabilir. 23 Nisanda Natal Marsı Balık olan ABD dışişleri bakanı Blinken Plüton bazında Netanyahu'nun aleyhine çalışabilir. 23 Nisanda Netanyahu'nun Amerika'ya fazla güvenmemesi gerekebilir.


23 Nisanda Terazi burcu Suriye ve/veya Yengeç burcu Irak'da Plütonik Nükleer bir saldırı olabilir. Natal Marsı Balık olan İran'ın Plütonik Nükleer bir saldırı yapması olasıdır. Bu saldırı ya doğrudan Boğa burcu İsrail'e yada Terazi burcu Suriye'ye karşı olabilir. 23 Nisanda Koç burcu NATO da İran'dan ve Plütonik nükleer bir saldırıdan olumsuz etkiler alabilir. 23 Nisanda Plütonun -2 katsayısında olması toplu ölümlere, salgınlara ve nükleer tehlikelere işaret edebilir.


26 Nisan Mars Süper!


26 Nisanda Mars Transiti +6 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlara son derece olumlu etki everebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Putin ve Erdoğan, Natal Marsı Yengeç olan İran Başkanı Reisi bir iş birliği içinde olabilir. Kişisel olarak Tr Marsdan olumlu etki alanlar bir atılım ve kazanım içinde olabilirler.


23 Nisan Astro Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Venüs, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alan Ay, Satürn, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul**, Bursa**, Kocaeli**, Gölcük**, Düzce**, Bolu**, Eskişehir**, Kütahya**, Afyon**, Uşak**, Isparta**, Burdur**, Antalya**, Samsun**, Tokat**, Sivas**, Elbistan**, Kahramanmaraş**, Gaziantep**, Hatay**, Osmaniye**, Adıyaman**), Akdeniz**, Suriye**, Ürdün**, İsrail**, Filistin**, Suudi Arabistan**, Azerbaycan, İran**, BAE**, Umman**, Türkmenistan**, Afganistan, Hindistan**, Nepal, Çin, Tayland, Filipinler**, Malezya, Singapur, Endonezya**, Avustralya**, Papua Yeni Gine**, Yeni Zelanda**, Solomon Adaları, Japonya**, Güney Kore**, Amerika**, Meksika, Küba, Panama, Brezilya**, Ekvador, Venezuella**, Fas**, İspanya**, Portekiz**, Libya, Mısır**, Sudan**, Ege Açıkları, Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya, Bulgaristan, Sırbistan, Slovakya, Çekya, Danimarka, Ukrayna** (Odessa**, Kiev**), Belarus**, Rusya**


23 Nisan Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları olabilir. 23 Nisanda Dünyanın büyük bir kısmının Güneş, Ay, Venüs, Jüpiter ve Uranüsden olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. 23 Nisanda şiddet ve terör olayları ve hatta şiddetli bir savaş tüm Dünyayı sarabilir.


*****************************************************************

22 Nisan Haftası Deprem Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Deprem 3 -6 3 13 12 7 15


23 Nisan zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Hava Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Hava 7 6 17 23 27 27 22


22 ve 23 Nisanda olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Ons Altın Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Altın -2 -13 1 16 17 11 15


23 Nisanda Ons Altın son derece düşebilir ama 26 Nisan Cuma Ons Altın tekrar yükselebilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Ons Gümüş Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Gümüş -2 1 16 31 30 25 20


22 Nisanda Ons Gümüş düşebilir ama 25, 26 Nisanda Ons Gümüş tekrar yükselebilir.


*****************************************************************

22 Nisan Haftası Brent Petrol Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Petrol 7 14 19 28 31 24 26


26 Nisanda Petrol son derece yükselebilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Dolar/TL Katsayı:


Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Dolar -2 3 9 17 17 17 17


Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

TL -1 -2 -1 -1 -1 -1 -1


Fark 1 5 10 18 18 18 18


Dolar TL 25, 26, 27, 28 Nisanda yükselebilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Bitcoin Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Bitcoin 7 6 15 23 22 16 15


25 Nisanda Bitcoin diğer günlere göre yükselebilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Euro/Dolar Katsayı:


Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Dolar -2 3 9 17 17 17 17


Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

Euro 3 2 15 21 19 15 12


Fark 5 1 6 4 2 2 5


24 Nisanda Euro Dolar karşısında yükselebilir.

*****************************************************************

22 Nisan Haftası Bist100 Katsayı:

Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar

BiST100 -9 -11 -1 0 0 5 3


23 Nisanda Bist100 son derece düşebilir. Ama 26 Nisanda Bist100 tekrar yükselebilir.

*****************************************************************

Not: Bazı durumlarda +/-3 Güne kadar kaymalar olabilir. Yatırım Tavsiyesi değildir.


Deprem Katsayıları için Yer altını sembolize eden Akrep burcunun aldığı katsayıların toplamı (+/-) hesaplanmıştır.


Dolar ve Türk Lirasının katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. Doların Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) Türk Lirasının Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.


Bitcoin için 03 Ocak 2009 tarihi kullanılmaktadır. Bitcoinin Natal Güneş ve Marsı Satürn yönetiminde Oğlak ve Natal Venüsü Balık burcunda Neptün yönetimindedir.


Euro için 01 Ocak 2002 tarihi kullanılmaktadır. Euronun Natal Güneşi Oğlak Marsı Balık olup Natal Venüsü Oğlak burcundadır.


BİST100 için 05 Nisan 2013 tarihi kullanılmaktadır. BİST100'ün Natal Güneşi Koç Marsı Koç olup Natal Venüsü Koç burcundadır.


Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25


Natal Gezegenlerin Katsayıları (Coefficients of Natal Planets)

Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.

(From the table below, you can find the coefficients of your Natal Planets (Sun, Moon, Mercury, Venus, Mars, etc.) by adding/subtracting their coefficients.)


22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo 1
22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo 1

Aşağıdaki tablodan Astrolojik Evlerinizin Katsayılarını bulabilirsiniz.

(You can find the Coefficients of your Astrological Houses from the table below.)


22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo 2
22 - 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum Tablo 2

22 Nisan Haftası boyunca Terazi burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yay, Balık burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.


Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder. (Foot Note: Coefficients of Natal Planets should not be confused with Coefficients of Astrological Houses. The Natal Planets symbolize our Own Behaviors, while the Astrological Houses symbolize the Possibilities That Will Happen to Us.)


Yükselen Koç -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 2.ev Güneş, 7.ev Ay, 11.ev Plüto, 1.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 12.ev Mars Süper)


Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 1.ev Güneş, 6.ev Ay, 10.ev Plüto, 12.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 11.ev Mars Süper)


Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 12.ev Güneş, 5.ev Ay, 9.ev Plüto, 11.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 10.ev Mars Süper)


Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 11.ev Güneş, 4.ev Ay, 8.ev Plüto, 10.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 9.ev Mars Süper)


Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 10.ev Güneş, 3.ev Ay, 7.ev Plüto, 9.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 8.ev Mars Süper)


Yükselen Başak -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 9.ev Güneş, 2.ev Ay, 6.ev Plüto, 8.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 7.ev Mars Süper)


Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 8.ev Güneş, 1.ev Ay, 5.ev Plüto, 7.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 6.ev Mars Süper)


Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 7.ev Güneş, 12.ev Ay, 4.ev Plüto, 6.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 5.ev Mars Süper)


Yükselen Yay -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 6.ev Güneş, 11.ev Ay, 3.ev Plüto, 5.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 4.ev Mars Süper)


Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 5.ev Güneş, 10.ev Ay, 2.ev Plüto, 4.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 3.ev Mars Süper)


Yükselen Kova -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 4.ev Güneş, 9.ev Ay, 1.ev Plüto, 3.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 2.ev Mars Süper)


Yükselen Balık -------------------------------------------------------------------------

(23 Nisan 3.ev Güneş, 8.ev Ay, 12.ev Plüto, 2.ev Merkür, Venüs Dikkat, 26 Nisan 1.ev Mars Süper)


224 görüntüleme0 yorum
bottom of page